У зв'язку з блокуванням кордонів на території Польщі, ми не можемо гарантувати точний час доставки посилок. Просимо вибачення за незручності
 
adidas performance

Adidas Al Rihla Club Ball H57784


Товару немає в наявності.

Подивіться інші товари з категорії М'ячі до футболу

Специфікація

    • Дисципліна:
    • Футбол
    • Колір:
    • Синій
    • Бренди:
    • adidas performance
    • Матеріал:
    • резина
    • Колір виробника:
    • Pantone/Black/White
    • Призначення:
    • М'ячі до футболу
    • Стать:
    • Жіноче, Чоловічі
    • модель:
    • adidas Al Rihla Club Ball
Розмірна сітка

Вибір м’яча до рівня розвитку гравця.

      Футбол, безсумнівно, є найпопулярнішим видом спорту, який збирає на трибунах найбільшу кількість уболівальників. Широкий вибір м'ячів, призначених для гри в футбол у різних умовах, на різних поверхнях і для людей різного рівня підготовки, дозволяє підібрати потрібну модель для кожного. Футбольні м’ячі мають форму сфери, вони вирізняються міцністю, яка витримує найсильніші удари, а також повинні мати правильну вагу (410-450 г) і правильний тиск повітря, що забезпечує хороший відскок і еластичність. В основному м’ячі складаються з 32 панелей у формі п'ятикутників і правильних шестикутників, з'єднаних між собою різними техніками. З’єднувати панелі можна термічним зварюванням, ручним або машинним шиттям і склеюванням. Найміцніший м'яч - це, звичайно, шитий м'яч, але він відрізняється більш високою ціною, тому варто зауважити, якщо ми шукаємо модель, яка прослужить нам довго, то не варто економити. Також м’ячі розділяють на м’ячі для гравців-любителів, м'ячі для тренувань і м'ячі для професійних матчів. Для любителів ми рекомендуємо дешевші моделі, які нітрохи не поступаються професійним, варто звернути увагу на якісний матеріал TPU. У нашому магазині також представлені моделі, присвячені популярним футбольним командам, тому вболівальники можуть придбати м'яч у кольорах улюбленого клубу. Інший тип - тренувальні м'ячі, в основному дуже схожі з професійними м'ячами для матчів, належать до категорії м'ячів, які називаються копіями, і виготовляються з більш дешевих матеріалів. Вони також зазвичай виготовляються з матеріалу TPU. Найвище місце в ієрархії займають м’ячі для матчів, які використовуються в професійному футболі. Ці моделі сертифіковані FIFA, мають покриття, панелі з’єднані між собою під дією високої температури, дотримуються всіх технологій виготовлення, що впливають на якість гри, і виготовлені з матеріалів найвищої якості.

На що звернути увагу при виборі м'яча?

      Вибираючи модель футбольного м'яча, вибирайте продукцію перевірених виробників. Nike, adidas, Select і Puma неспроста є ключовими брендами в оферті нашого магазину. Ми розуміємо, що лише високоякісні м’ячі, де приділено увагу кожній з деталей, здатні витримати багато матчів. У пошуках ідеального м'яча слід в першу чергу керуватися основним критерієм, а саме поверхнею, для якої м'яч призначений. У футболі ми розрізняємо ігри на відкритому повітрі та футзал (грається в залі на спеціальному покритті). Тому є м'ячі для натуральної трави, м'ячі для штучної трави і м'ячі для залів. Перший вид зазвичай характеризується пошиттям оболонки  і термозварюванням окремих елементів, адже м’яч для натуральної трави повинен бути міцним і стійким до вологи. М'ячі для штучного газону повинні бути виготовлені з максимально міцних матеріалів, стійких до потертостей. Футбольний м’яч для залу повинен бути менш пружний, він швидко повинен опускатися та відскакувати характерним чином. Ще один дуже важливий аспект, який слід враховувати, це розмір. Як і футбольне взуття, розмір м'яча повинен підходити гравцеві.  Найпопулярніший розмір це 5, призначений для дорослих гравців. Крім того, м'яч 5 розміру ідеально підійде для різних видів полів.  Розмір 4 – ідеальний для гри у приміщенні та гри на  різних поверхнях для молоді до 15 років.  Дітям, які роблять перші кроки у світі футболу, підійде м'яч 3 розміру завдяки його меншій вазі. Найменші м'ячі розміром 1 і 2 призначені для гри та навчання дітей наймолодших дітей.

Характеристики розмірів:

РОЗМІР 1 - призначений для гри та навчання наймолодших дітей, переважно в розважальних цілях.

РОЗМІР 3 - призначений для дітей, які починають свою пригоду з футболом, які вивчають основи цього виду спорту.

РОЗМІР 4 - М'ячі для молоді, часто м'ячі для залів.

РОЗМІР 5 - м'ячі для старших осіб, які використовуються під час професійних матчів і тренувань.

Футбольні м'ячі сертифіковані FIFA.

Сертифікати, створені Міжнародною федерацією футболу - FIFA, є найпрестижнішими нагородами, у футбольній сфері. Якщо дана модель м’яча має сертифікат FIFA, ми можемо бути впевнені в найвищій якості продукту. Моделі з сертифікатом FIFA QUALITY PRO отримують найвищі бали у тестуваннях, на другому місці — сертифікат FIFA QUALITY. Отримання сертифіката FIFA - не є одним з найпростіших завдань. Перш за все, м'ячі повинні пройти багато складних випробувань, які дозволять перевірити їх міцність і визначити, чи відповідають вони стандартам, прийнятим Міжнародною федерацією футболу. М'ячі повинні пройти випробування. Перевіряються такі показники, як вага, сферичність, довжина окружності, відскок, ступінь поглинання вологи, зміна тиску та фізичних характеристик при експлуатації. Випробування тривають протягом 24 годин, до них спеціально готують м’ячі. Процеси дуже суворі, тому не кожний м’яч пройде тест. Тож якщо ви хочете обрати модель найвищої якості, перевірте чи має вона сертифікат якості FIFA.

Write Your Own Review

Додай свій відгук о : Adidas Al Rihla Club Ball H57784

Твоя Оцінка
E-mail зможе побачити тільки адміністратор.