Як ти можеш перевірити, чи Твої Vansy оригінальні?

Взуття як vansy то інвестиція в якість, дизайн і комфорт користування, тому ти хочеш бути впевнений , що вони оригінальні, а не репліка. Тільки як це зробити, якщо ти набув нову пару взуття і маєш підозри, щодо їх достовірності походження? Зберігай спокій , ми зрадимо Тобі кілька взірців, які допоможуть Тобі розпізнати, чи ти купив оригінальний продукт.

Оригінальна коробка Vans

Як ти можеш перевірити, чи Твої Vansy оригінальні

Освіти код штриховий, який знаходиться на коробці з vansami, і будеш чітко все бачити . Оригінальна упаковка завжди має етикет з розміром, країною продукції також його кодом (напр. CLK – Made in Cambodia), індексом виробника, оригінальною колористикою моделі і штриховим кодом. Ти можеш освітити його з допомогою спеціальних аплікацій, як ShopSavvy чи ScanLife, які служать для розпізнання оригіналів і підроблень.

Переглянь: Як перевірити, чи взуття Converse оригінальне?

Оригінальна коробка Vans

Перевір коробку і як виглядає оригінальний етикет?

Порядні черевики, ти взнаєш по порядній упаковці. На стежку підроблень повинен навести Тебе їх спосіб упаковки. Оглянь коробку. Оригінальне взуття вирізняє якість виконання – заключає навіть блокуючий механізм. Наступна справа то охоронний папір – повинен його побачити зараз по відкриттю упаковки vans. Якщо його там не має, цевже одна з підозр що взуття може бути не оригінальне !

Перевір коробку і як виглядає оригінальний етикет

Є в неї оснащені оригінальні моделі, однак не ходить тільки про те, щоб ти перевірив, чи черевики мають етикет, але подивися, як вона виглядає. Чи шрифт і логотип марки не будять Твоїх підозр? Неприродно не великі або малі?

Перевір коробку і як виглядає оригінальний етикет

Де виробляються оригінальні черевики Vans, як виглядає оригінальна бірка?

Перевір інформацію на внутрішній стороні язика своїх vans. Не лише повинні вони відповідати етикету на упаковці, але і вказувати країну, в якій вироблено черевики. Made in China, Made in Vietnam і Made in Cambodia то написи, які повинен знайти на оригінальних моделях. На бирці ти знайдеш також розмір (однаково в американській, англійській і європейській нумерації, як і довжина вкладки в см).

Де виробляються оригінальні черевики Vans, як виглядає оригінальна бірка

Товарні знаки Vans

Oryginalne Vansy powinny mieć trzy znaki towarowe: na wkładce w bucie (solidnie wykonane, a nie wyblakłe logo), małą metkę na zewnątrz (w zależności od modelu) oraz symbol z tyłu na podeszwie. Sprawdź szczegóły, jak czcionka i litera “V” z charakterystycznym przedłużeniem. Możesz porównać znaki towarowe z tymi w sieci lub na innej parze oryginalnego obuwia.

Товарні знаки Vans

Оригінальні черевики Vans – якість виконання

Перевір якість виконання На внутрішній стороні коробки повинен знайти малу наклейку, тобто QC (Guality Check) з трьома, двома або однією літерою. CLK, HF і R позначають код країни, в якій виготовили Твої Vans. Потім візьми взуття до руки і поглянь на його підошву. Зразок на так званому “Waffle Code” повинні творити фігури, що нагадують ромби і алмази. У одному з ромбів повинен знайтися цей сам символ, що на наклейці з внутрішньої сторони упаковки. Маючі ці знання  порівняй тепер інформацію з етикету, з даними з бірок також QC. У оригінальних черевиках будуть ідентичні.

Оригінальні черевики Vans - якість виконання
Оригінальні черевики Vans - якість виконання

Шви і оформлення в оригінальних Vans не мають недоліків, тому кожен подвійний чи нерівний шов, повинен привернути Твою увагу.

Переглянь: Как определить оригинальные Dr. Martens?

оригінальних Vans Шви

Завжди перевіряй думки про продавця Ще перед покупкою, перевір, чи думки про магазин позитивні. Якщо ти наштовхнешся в них на інформацію про торгівлю підроблюваним товаром чи на підозри інших покупців, найкраще почни пошуки іншого продавця.

оригінальних Vans

Зверни увагу, чи навколо пальців взуття мають щось у виді гумового коміра. Така процедура подовжує їх стійкість. Підошва має бути легко задерта вгору також без проблеми повинен її вигнути в цьому самому напрямі. Це спричиняє, що стопа правильно вляглася у взутті , і його користування буде приносити тобі комфорт і задоволення.

Możliwość dodawania komentarzy jest wyłączona

Menu